Viiking Music

Viiking Music on Kuopiossa vuonna 1994 perustettu yritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Vuorikatu 22.

Vahvuutemme ovat arvostetut tuotemerkit, laajat valikoimat sekä osaava palvelu. Tehtävämme on vaalia asiakkaidemme innostusta soittamiseen tarjoamalla siihen parhaat mahdolliset välineet. Viiking Music on toiminut koko historiansa ajan itsenäisenä, yksityisessä omistuksessa olevana yrityksenä. Soitinliikkeen menestys perustuu asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Henkilöstön kannustava ja näkemyksellinen toimintatapa on tuonut liikkeelle laajan ja uskollisen asiakaskunnan.

Tapa toimia

Kuuntelemme toiveesi tarkalla korvalla ja annamme sinulle asiantuntevia vinkkejä ja suosituksia. Vertaamme puolestasi kansainvälisten verkkokauppojen hintoja ja noudatamme samaa hintatasoa, jotta sinä voit keskittyä täysin siihen, millaisen soittimet haluat. Verkkokauppamme taustalla toimii luotettava kotimainen kivijalkamyymälä, joten mahdolliset takuuasiat ja huolto pelaavat aina 100 prosentin varmuudella. Tarvittaessa ostoksesi rahoitus järjestyy edullisin ehdoin kumppaniemme kautta.

Pidämme valikoimamme laajoina, jotta sinäkin löytäisit haluamasi soittimen. Meille on tärkeintä se, että teet kanssamme aina onnistuneita soitinkauppoja – tapahtuipa se verkossa tai kasvotusten.

  • Myymme tuotteet samoilla hinnoilla kuin kansainväliset verkkokaupat.
  • Tarjoamme turvallisia ostoksia kotimaisesta soitinkaupasta, jossa takuu ja huolto pelaavat varmuudella.
  • Rahoitus on järjestelykysymys: saat asiallisen hyvityksen käytetystä soittimestasi sekä tarjoamme järkeviä rahoitusvaihtoehtoja kumppaniemme kautta.
Copyright 2019